Vi inviterer til frokostwebinar igjen, kringkastet fra kontoret vårt i Bergen. Temaet denne gangen er bærekraft, god mat og ombruk på arbeidsplassen.Ofte når vi snakker om disse temaene er det i privat sammenheng. Samtidig bruker vi store deler av dagen vår på kontoret. Arbeidsplassen står også for en betydelig del av klimaavtrykket vårt.Vi er stolte av å invitere disse gjestene til bords:Mette Havre Nygård fra Spis opp matenMette leder selskapet Grønne verdier og folkebevegelsen. Hun har 14 års bakgrunn fra avfallsbransjen og brenner for gjenbruk, reduksjon av avfall og ikke minst; matredding. Mette skal dele noen fakta, tanker og gode ideer for å motivere oss til miljøtankegang både på kontoret og hjemmebane.Ove Svendsen og Anniken England fra YpperOve og Anniken er vinkelnere og kokker, og står bak jobblunsjen på Netlife. Matkonseptet er overraskende enkelt: bedriften spiser sammen, vi handler mat daglig og bruker utelukkende ferskvare. De deler sine idéer for sunn, økonomisk og ikke minst smakfull bespisning på jobben med fokus på matsvinn.Camilla Jensen fra Netlife BergenCamilla er kreativ leder med 21 års erfaring fra designbransjen i Bergen. Camilla mener bestemt at design er et samfunnsfag og som designer føler hun på et ansvar for å forbedre eksisterende løsninger og systemer. Denne dagen skal Camilla dele erfaringer fra bruktuniverset, og gi noen tips om hva du bør tenke på når kontoret skal innredes.Frokostwebinaret er gratis, Meld deg på her: https://forms.gle/r5prX8CGhxMDbC3H7Velkommen skal du være!